Axxoi Vastgoed koopt, exploiteert en verhuurt bedrijfspanden, agrarisch onroerend goed, woningen en kantoren. Veel bedrijfspanden worden al verhuurd door Axxoi Vastgoed. Meestal gaat het om bedrijfsruimte voor productie of opslag, al dan niet met kantoorruimte. De gebouwen zijn modern en altijd goed onderhouden. Daarvoor staan onze aannemers en wijzelf garant. Axxoi Vastgoed heeft een historie van meer dan dertig jaar. Gebreken aan gebouwen worden snel en deskundig opgelost. Eén belletje volstaat.

Wie zijn wij?

Onze vader had altijd een droom, een droom om de mooiste panden in Haarlem te kopen en behouden zoals ze zijn. Panden die oud zijnoorden vaak te modern gerenoveerd en dat vond hij zonde om te zien. Na het kopen en verkopen, openen en door verkopen van meerdere panden, horeca zaken en hotels in de jaren 80, is hij terecht gekomen op de Botermarkt. ‘De droom is uitgekomen’.

‘’ De vrucht van de boom laat het werk van de kweker zien”
‘Jozua Ben Sirach’’

Aan de Botermarkt in Haarlem is er altijd 1 pand wat het meest opvalt, stadsbeschermt gecombineerd met een monumentaal pand
die elke Haarlemmer ongeacht zal kennen (Shalom) en uiteraard ook de reden waarom de gemeente Haarlem heeft gekozen om hier een gedeelte van te huren ( fietsenstalling ). Botermarkt 1-3-5-7 is dit.

Senior Aksoy heeft dit kunnen omtoveren tot restaurant en hotel in 1998. Zover onze geheugen gaat herinneren wij ons de Botermarkt als ons tweede huis. Alle ondernemers die er toen al zaten en nu nog steeds zien wij als familie.

Door de wil in werk en gezelligheid die onze vader creëerde op het plein wilde wij van kleins af aan altijd in de horeca. De overvolle terrassen, de drukte, de muziek, de gezelligheid en zelfs de stress was alsof we de hele dag naar een film keken. Cem als 6 jarige met zijn broer Murat 10 jarige konden het toen al niet laten om te helpen.

Inmiddels door alle jaren heen zijn wij met het vak meegegroeid. De oude wijsheid van onze vader in combinatie met de denkwijze van
de nieuwe, hebben mooie en grote kansen gecreëerd. Tientallen jaren later en tientallen panden verder zijn wij nu de trotse eigenaars van het grootste gedeelte van de Botermarkt. Ondanks dat wij door heel Noord-Holland zaken doen zal de Botermarkt ons piek in de boom zijn.

 

In 2012 zijn wij geintereseeerd geraakt in de kustgebied van Turkije ‘Alanya’ waar we inmiddels meerdere villa’s hebben laten bouwen, meer dan 30 appartementen in de verhuur hebben en de mooiste stukken grond hebben gekocht.

‘’Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken’’ ‘Confucius’

Bekijk onze nieuwe aankoop in kestel

Duplex appartement met drie slaapkamers en twee badkamers, drie balkons – waarvan een met een stenen barbecue – en een bijzonder ruim terras met panoramisch zeezicht in Kestel Alanya